0,00 
0
0,00 
0

Kyllä! Olemme yrityksenä täysin suomalainen ja perustajamme Olivia Klein on myös suomalainen. Tuotteemme valmistetaan Yhdysvalloissa USDA National Organic Program -ohjelman mukaisesti akkreditoidussa, tarkkaan valvotussa tehtaassa, joka erikoistuu luontoperäisen kosmetiikan ekologiseen valmistukseen. 

Tuotteemme täytetään ja pakataan Suomessa, työllistämme henkilökuntaa vain Suomessa ja kaikki jälleenmyyntimme ja markkinointimme keskittyy tällä hetkellä Suomeen. Teemme materiaalihankintamme aina mahdollisuuksien mukaan Suomesta ja kaikki tuotepakkauksemme valmistetaan EU-alueella.

Seuraava tavoitteemme on siirtää osa tuotteiden valmistuksesta Suomeen vuoteen 2024 mennessä.

Tuotteemme sisältävät valtaosin luontoperäisiä ainesosia ja muutoinkin sellaisia hyvin siedettyjä ainesosia, joilla on mahdollisimman pieni riski aiheuttaa herkistymistä. Tuotteemme sisältävät myös pienen määrän synteettisiä tai osittain synteettisiä ainesosia, mm. säilöntäaine fenoksietanolia. Tämä kokonaisuus mahdollistaa sen, että tuotteemme ovat erittäin tehokkaita suhteessa hellävaraisuuteensa, ja että ne sopivat mahdollisimman monelle.

Tuotteemme sopivat periaatteessa niin luonnonkosmetiikkaan kuin puhtaaseen kosmetiikkaankin hieman määritelmästä riippuen. Valitettavasti kummallekaan ei kuitenkaan ole mitään yleisesti sovittua määritelmää taikka säädöksiä liittyen tuotteiden sisältöön tai tuotantotapaan. Tästä johtuen olemme aiemmin määritelleet puhtaan kosmetiikan oman tuotefilosofiamme perusteella. Huomasimme tämän kuitenkin olevan ongelmallista, sillä joissain tapauksissa puhdas kosmetiikka on saattanut antaa virheellisen kuvan tuotteen sisällöstä tai säilyvyydestä. Huomasimme myös, että mitä enemmän määritelmiä puhtaalle kosmetiikalle luodaan, sitä vähemmän neuvoa antavaa se on tuotteen käyttäjälle.

Tästä syystä olemme halunneet muuttaa lähestymistapaamme niin, että kategorisoinnin sijaan keskitymme nostamaan esille ihonhoidollisia tavoitteitamme sekä selkeyttämään tuotteiden sisältöä, jotta voimme keskustella kosmetiikasta sellaisena, kun se on. Uskomme, että tällä tavoin kosmetiikka voi alkaa siirtyä pois ainesosiin liittyvistä aiheettomista negaatioista, trendihakuisesta tuotekehityksestä sekä täydellisyyden tavoitteluun houkuttelevasta markkinoinnista. Muun muassa ihmisläheisyys, kestävyys ja vastuullisuus ovat itseisarvoja, joita kaiken kosmetiikan tulisi muutenkin noudattaa poikkeuksetta.

Kyllä; tuotteemme valmistetaan Yhdysvalloissa USDA National Organic Program -ohjelman mukaisesti akkreditoidussa, tarkkaan valvotussa tehtaassa, joka erikoistuu luontoperäisen kosmetiikan ekologiseen valmistukseen. Tehtaan kautta tuotetaan keskitetysti kaikki raaka-ainehankintamme, joista mahdollisimman suuri osa ostetaan luotettavilta ja valvotuilta Organic Agriculture -sopimusviljelijöiltä.

Yksi tuotteistamme sisältää palmuöljyä (Renew Cream). Tällä palmuöljyllä on kestävän palmuöljyteollisuuden kriteerit täyttävä EcoSocial Certification -sertifikaatti. Tuotteitamme tai niiden ainesosia ei ole missään tuotantovaiheessa testattu eläinkokeilla.

Kaikki niin kansainväliset kuin kotimaisetkin toimituksemme tehdään ilmastokompensoidusti. Käytämme toiminnassamme 100% uusiutuvaa sähköä sekä mahdollisimman paljon kierrätettyjä, mutta aina vähintään kierrätettäviä, pakkaus- ja markkinointimateriaaleja.

Kaikki tuotepakkauksemme valmistetaan 100% kierrätettävistä materiaaleista. Tavoitteemme on tuottaa pakkaukset täysin kierrätetyistä materiaaleista heti, kun vain mahdollista. Vähensimme pakkauksiemme valmistukseen käytetyn veden sekä muovin kokonaismäärää huomattavasti osana vuoden 2023 brändiuudistusta vaihtaessamme pumppupulloista tuubipakkauksiin.

Kaikki Olivia Klein -tuotteet ovat hajustamattomia, eli ne eivät sisällä yhtään lisättyjä hajusteita. Osalla tuotteistamme on mieto, ainesosista luontaisesti johtuva ominaistuoksu, mutta monet ovat myös käytännössä tuoksuttomia. Tarkempaa tietoa löydät aina tuotekuvauksesta.

Ainoa ei-vegaaninen tuotteemme on Hydra Balm Cleanser, joka sisältää vastuullisesti tuotettua luomuhunajaa. Tuotteitamme tai niiden ainesosia ei ole missään tuotantovaiheessa testattu eläinkokeilla.

Olemme pyrkineet selkeyttämään tuotteiden ainesosakoostumuksia sekä ainesosien käyttötarkoituksia mahdollisimman paljon tuotesivuilla, mutta löydät vielä enemmän tietoa tuotteidemme sisältämistä ainesosista täältä.

Suosittelemme säilyttämään tuotteet kuivassa paikassa huoneenlämmössä ja jatkuvalta valolta suojattuna. Avattu tuote tulee käyttää loppuun 12 kuukauden sisällä.

Sillä tuotteemme ovat mahdollisimman luontoperäisiä ja mietoja koostumukseltaan, eivätkä näin sisällä mm. suurta määrää emulgointiaineita, voivat tuotteen ainesosat jakautua esimerkiksi suurten lämpötilavaihtelujen vuoksi, tai jos tuote seisoo pitkään käyttämättä. Tästä syystä kaikkia tuotteitamme on hyvä hieman ravistaa ennen käyttöä. Ethän säilytä tuotteita saunan läheisyydessä, sillä ne saattavat myös juoksettua liiasta kuumuudesta!

Kyllä, kaikki pakkauksemme ovat täysin kierrätettäviä. Päällypakkaukset ovat pahvia ja kaikki pullot, pumput, tuubit sekä niiden korkit kelpaavat sellaisenaan muovinkeräykseen.

Suosittelemme leikkaamaan tuubipakkaukset päädystä auki ennen kierrättämistä, jotta kaiken mahdollisen tuotteen lopun saa käyttöön ja näin tuubin saa myös mahdollisimman tyhjäksi ja puhtaaksi kierrätystä varten.

Tuotteita voi käyttää missä vain järjestyksessä, kunhan se toimii ihollesi! Muistathan kuitenkin aina levittää ihonhoitotuotteet puhtaalle, mielellään juuri puhdistetulle tai hoitonesteellä virkistetylle, iholle.

Perinteinen ihonhoitorutiini sopii kuitenkin takuuvarmasti kaikille: aluksi ihonpuhdistus, sitten hoitoneste ja lopuksi ihonhoitotuotteet ohuimmasta (eniten vettä sisältävästä) paksuimpaan (eniten öljyä sisältävään). Tämä järjestys takaa mm. sen, että tuotteet imeytyvät tehokkaasti ja että iholle saadaan tuotua ja sidottua mahdollisimman paljon kosteutta.

Tuotteen tarkka käyttömäärä riippuu ihosi tilasta ja tarpeista, mutta yleisesti suosittelemme aloittamaan tuotteiden käytön mieluummin pienissä määrissä useaan kertaan päivässä kuin kerralla suurissa määrin. Näin tuotteet pääsevät imeytymään kunnolla ja ihosi todellinen tilanne selkeää ilman että tuotetta on käytetty tarpeettomasti. Lisää tuotteen käyttömäärää vähitellen ihosi tilanteen mukaisesti.

Yleisesti ottaen ihoa on suositeltavaa hoitaa aamuin illoin. Illaksi voidaan painottaa kattavampi ihonpuhdistus sekä paksumpi, öljyisempi kosteusvoide pehmentämään sekä suojaamaan ihoa kosteuden haihtumiselta yön aikana.

Riittoisuuden parantamiseksi ihonhoitotuotteet, kuten seerumit ja kosteusvoiteet, voidaan myös levittää hoitonesteellä kosteaksi tai jopa täysin märäksi sumutetulle iholle. Tämä parantaa niin tuotteiden imeytymiskykyä kuin tehoakin, ja takaa, että mahdollisimman paljon kosteutta saadaan tuotua ja sidottua ihoon hoitorutiinin aikana.

Valitettavasti emme voi taata tuotteiden sopivuutta meikin yhteyteen sillä tähän vaikuttaa niin monta tekijää, kuten ihotyyppi, pohjustustuotteet, meikin koostumus, yms. Tuotteitamme voi kuitenkin ilman muuta käyttää meikin kanssa!

Hoitonesteistämme Hydra Spray Toner ja Balance Spray Toner soveltuvat meikin päälle sumutettavaksi virkistämään ihoa erityisesti puuteroinnin jälkeen. Kosteusvoiteeksi meikin alle suosittelemme joko Hydra Serumia (sopii silmänalusiholle, jättää ihon hieman tahmeaksi ja puolikiiltäväksi) tai Hydra Lotionia (jättää ihon silkkisen joustavaksi ja puolimattaiseksi). Ihon kosteuspitoisuutta säilyttävä Hydra Balm Cleanser on täydellinen kevyeen puhdistukseen ennen meikinlaittoa sekä öljy- tai tuplapuhdistukseen jälkimmäiseksi puhdistustuotteeksi.

Annathan tuotteiden imeytyä kunnolla ennen meikin laittoa, sillä voiteemme sisältämät öljyt voivat muutoin aiheuttaa pohjustustuotteiden, aurinkovoiteen sekä meikkivoiteen erottumista!

Totta kai! Laitathan meille viestiä joko sähköpostitse info@oliviaklein.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Kerrothan viestissäsi mahdollisimman tarkasti ihonhoitorutiinistasi ja ihosi tarpeista, jotta löydämme käyttöösi oikeat tuotteet.

Valitettavasti allergia tuotteelle on aina mahdollinen, ja on erittäin vaikeaa tietää etukäteen, aiheuttaako tuote allergisia oireita. Sillä kosmeettiset tuotteet sisältävät useita eri ainesosia, on usein epäselvää, mikä ainesosa tarkalleen aiheuttaa oireilua. Herkistyminen kosmetiikan ainesosille voi myös tapahtua hyvinkin pitkän ajanjakson kuluessa ja oireet voivat ilmaantua yhtäkkiä.

Mikäli epäilet olevasi allerginen jollekin tuotteen ainesosalle tai sinulla on voimakas siitepöly- tai kasviallergia, suosittelemme testaamaan uusia tuotteita aina pienellä ihoalueella ennen käyttöä. Tuotetta voi levittää esimerkiksi pienelle alueelle ranteen sisäpuolelle. Hiero tuote ihoon kevyesti ja jätä vaikuttamaan. Jos testaat poishuuhdeltavaa tuotetta, kuten puhdistusgeeliä, huuhtele pois lämpöisellä vedellä 5 minuutin kuluessa. Mikäli muutaman tunnin jälkeen iholla ei esiinny minkäänlaista reaktiota, voi tuotetta käyttää normaalisti.

Jos iholla esiintyy vaikeaa ihoärsytystä, kuumotusta, ihottumaa, kellukoita, laaja-alaista näppylöintiä tai selkeitä aknen tai rosacean oireita tuotteen käytön jälkeen, lopeta käyttö välittömästi. Huuhtele iho lämpöisellä vedellä ja pese iholla oleva tuote pois miedolla puhdistusaineella ja hakeudu tarvittaessa lääkärin hoitoon. Käännythän aina ensisijaisesti lääkärin puoleen, jos kosmetiikan käyttö aiheuttaa minkäänlaisia ihoreaktioita tai muuta oireilua.

Raskauden, sairauden tai lääkekuurin aikana suosittelemme aina konsultoimaan lääkäriä ennen uusien kosmeettisten tuotteiden käyttöä.

Käännythän aina ensisijaisesti lääkärin puoleen, jos kosmetiikan käyttö aiheuttaa ihoreaktioita tai muuta oireilua. Pieni iho-oireilu voi kuitenkin olla normaalia uusia kosmeettisia tuotteita käytettäessä. Iho tarvitsee aikaa tottuakseen uuteen hoitorutiiniin, joten tuotteita olisi hyvä käyttää ainakin muutaman viikon ajan, kunhan oireet ovat lieviä eivätkä vaikuta päivittäiseen elämään. Tämän siirtymävaiheen iho-oireita voivat olla esimerkiksi:

 • Lievä punoitus tai lehahtelu B3-vitamiinia (niacinamide) ensi kertaa käytettäessä (Hydra Serum)
 • Lievä hilseily, lehahtelu ja näppylöinti alfahydroksihappoja ensi kertaa käytettäessä (AHA Spray Toner)
 • Lievä näppylöinti syväpuhdistavaa tuotetta käytettäessä pitkän tauon jälkeen (Detox Masque)
 • Lievä punoitus, kutina tai kirvely, kun tuotteita levitetään erittäin kuivalle iholle
 • Lievä punoitus, kuumotus tai lehahtelu, kun kosteutta sitovia tuotteita tai hoitonestettä käytetään kosteusköyhälle iholle

Mikäli tuotteen käytön jälkeen iholla esiintyy vaikeaa ihoärsytystä, kuumotusta, ihottumaa, kellukoita, laaja-alaista näppylöintiä tai selkeitä aknen tai rosacean oireita, lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Huuhtele iho lämpöisellä vedellä ja pese iholla oleva tuote pois miedolla puhdistusaineella ja hakeudu tarvittaessa lääkärin hoitoon.

Käytämme toimitukseen Postin 100% hiilineutraaleja Posti Green -palveluita ja valittavanasi on joko postipaketti, joka toimitetaan lähimpään noutopisteeseesi, tai kotipaketti, joka toimitetaan suoraan kotiin sovittuna ajankohtana. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset kahden arkipäivän sisällä tilaamisesta.

Tarjoamme toimituksen aina kiinteään hintaan:

 • Postipaketti 4,90 € (ilmainen yli 50 €:n tilauksille)
 • Kotipaketti 9,90 € (ilmainen yli 100 €:n tilauksille).

Käytämme maksupalveluntarjoaja Paytrail Oyj:n turvallista maksupalvelua. Emme itse käsittele maksutietoja missään tilausvaiheessa. Maksuun käyvät seuraavat maksutavat:

 • Verkkopankki
 • Korttimaksu (Visa tai Mastercard)
 • Mobiilimaksu (MobilePay, Pivo, tai Siirto)
 • Apple Pay (valittavissa vain Safari-selaimessa)

Tilauksen voi peruuttaa, jos sitä ei olla vielä lähetetty. Jos haluat perua tilauksesi, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian sähköpostitse info@oliviaklein.fi. Tilausta ei valitettavasti voida enää peruuttaa, jos olet jo vastaanottanut toimitusvahvistuksen.

Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa tilauksen vastaanottamispäivästä. Palautus ei vaadi erillistä syytä. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia ja myyntikelpoisia tuotteita. Valitettavasti emme tällä hetkellä voi tarjota ilmaista palautusta, joten palautus on asiakkaalle omakustanteinen.

Palauttaaksesi tilauksen, tee meille vapaamuotoinen palautuspyyntö sähköpostitse info@oliviaklein.fi. Liitä viestiin tilausnumerosi sekä lista palautettavista tuotteista. Vahvistamme palautusilmoituksesi kahden arkipäivän sisällä, minkä jälkeen tilauksen voi lähettää takaisin varastollemme.

Tutustuthan tarkempiin peruutus- ja palautusohjeisiin verkkokaupan sopimusehdoista.

Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen käyttämääsi tuotteeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@oliviaklein.fi, jotta voimme yhdessä etsiä asiaan ratkaisun. Huomioithan, ettemme voi hyvittää jälleenmyyjiltämme ostettuja tuotteita, joten olethan tällöin yhteydessä tuotteen myyneeseen jälleenmyyjään.

Valitettavasti emme tällä hetkellä tarjoa toimitusmahdollisuutta ulkomaille. Pahoittelut!

Ei, emme koskaan jaa mitään henkilötietoja eteenpäin markkinointitarkoituksissa. Pyydämme tilaukseen matkapuhelinnumeroasi, koska Posti vaatii numeron noutoilmoituksen toimittamista varten.

Vuoden 2023 uudistus oli ensimmäinen koko brändimme kattava projekti, minkä myötä päivitimme Olivia Kleinin kauttaaltaan uuteen ulkoasuun, suunnittelimme kaikille tuotteillemme uudet pakkaukset ja keskitimme tuotevalikoimamme päivittäisiin kasvojenhoitotuotteisiin.

Halusimme myös uudelleenarvioida ajattelutapaamme kosmetiikasta ja ihonhoidosta, sillä koimme että ”luontoperäinen” ja ”puhdas” kosmetiikka eivät enää kuvastaneet todellista brändifilosofiaamme, vaan olivat ennemmin osa suurempaa itseisarvojen kokonaisuutta, jota kaiken kosmetiikan tulisi noudattaa. Voit tutustua ajatuksiimme lisää bränditarinassamme sekä tuote- ja ihonhoitofilosofiassamme.

Kaikki pumppupulloissa olleet voiteemme, mukaan lukien Hydra Serum ja Detox Masque, pakataan nyt kierrekorkkisiin tuubipakkauksiin. Pumppupullojen suurin ongelma oli pullon pohjalle jäävä ylimääräinen tuote, mitä oli erittäin vaikea monen tuotteen kohdalla saada pullon pohjalta käyttöön. 

Uudet tuubipakkaukset saa täysin tyhjäksi ja tarvittaessa ne voi vielä leikata auki yläreunasta kaiken tuotteen pois saamiseksi. Tuubit sisältävät myös huomattavasti vähemmän muovia ja niiden valmistukseen käytetään entisiin pulloihin verrattuna huomattavasti vähemmän vettä.

Hoitonesteet ovat edelleen spray-pulloissa, mutta olemme parantaneet uuden pakkauksen suihkeen laatua niin, että hoitonesteet sumuttuvat entistä tasaisemmin ja hienojakoisemmin. Uudet pullot ovat myös entistä pienempiä mitoiltaan sekä tilavuudeltaan, jotta niitä olisi ergonomisempi käyttää.

Kaikki tuotteet ovat itsessään täysin ennallaan, eikä niiden koostumuksiin ole tehty muutoksia.

Halusimme sujuvoittaa sarjaamme niin, että jäljelle jäävä tuotevalikoima olisi mahdollisimman selkeä ja merkityksellinen, mutta kuitenkin ihonhoidollisesti kaikenkattava. Halusimme myös keskittää valikoimamme päivittäisihonhoitoon, sillä uskomme vahvuutemme olevan juuri ainutlaatuisissa, selkeissä ja hyvin siedetyissä kasvojen perusihonhoitotuotteissa.

Valitettavasti tämä tarkoitti kuitenkin sitä, että jouduimme poistamaan valikoimastamme useita tuotteita, jotka eivät mielestämme täyttäneet näitä kriteereitä ja jotta pystyimme keskittämään voimavaramme jäljelle jäävään kokonaisuuteen. Poistuneita tuotteita ovat mm. Acne-perheen tuotteet, vartalonhoitotuotteet, jauhetuotteet, Jelly Wash, Cream & Wash, Oil Wash & Care, Mineral Spray Toner sekä Sensitive Spray Toner. Poistuneita tuotteita ei toistaiseksi olla tuomassa takaisin valikoimaan.

 • Hydra Spray Toner soveltuu korvaavaksi tuotteeksi Mineral Spray Tonerille kuivan ja sekaihon hoidossa
 • Balance Spray Toner soveltuu korvaavaksi tuotteeksi Sensitive Spray Tonerille herkän, punoittavan ja ärtyneen ihon hoidossa
 • AHA Spray Toner korvaa Acne Spray Tonerin ainesosiltaan lähes täydellisesti, joten se soveltuu kuivan ja sekaihon lisäksi myös akneihon hoitoon

Toimme valikoimaan poistettujen tilalle kaksi uutta hoitonestettä (AHA Spray Toner & Balance Spray Toner), joiden koemme pyöristävän valikoimaamme entistä paremmin, sillä ne sopivat kohdistetumpaan ihonhoitoon ilman ihonhoidollista päällekkäisyyttä.

 • Hydra Spray Toner soveltuu korvaavaksi tuotteeksi Mineral Spray Tonerille kuivan ja sekaihon hoidossa
 • Balance Spray Toner soveltuu korvaavaksi tuotteeksi Sensitive Spray Tonerille herkän, punoittavan ja ärtyneen ihon hoidossa
 • AHA Spray Toner korvaa Acne Spray Tonerin ainesosiltaan lähes täydellisesti, joten se soveltuu kuivan ja sekaihon lisäksi myös akneihon hoitoon

Uutuutena valikoimaan tuotu Hydra Balm Cleanser on uudelleen lanseerattu Sensitive Wash, joka on koostumukseltaan ja käyttötarkoitukseltaan ennallaan, mutta sen nimi, pakkaus ja tuotekuvaus on päivitetty. Muutos johtuu siitä, että emme aiemmin tuoneet tuotteen ominaisuuksia ja ainutlaatuisuutta onnistuneesti esille, joten mielestämme loistava tuote oli jäänyt täysin ansaitsemattomasti taka-alalle. Tuote oli myös jaoteltu tarpeettoman kapeasti vain herkälle iholle, sillä valikoimassamme oli aiemmin useita eri puhdistustuotteita eri ihotyypeille.

Haluamme tuoda valikoimaamme uusia tuotteita vain, kun olemme täysin varmoja, että tuote täydentää olemassa olevaa valikoimaamme merkityksellisellä tavalla. Toistaiseksi suunnitteilla on lanseerata vain yksi uusi tuote, tämän hetken arviolta alkuvuodesta 2024.

Kyllä! Olemme yrityksenä täysin suomalainen ja perustajamme Olivia Klein on myös suomalainen. Tuotteemme valmistetaan Yhdysvalloissa USDA National Organic Program -ohjelman mukaisesti akkreditoidussa, tarkkaan valvotussa tehtaassa, joka erikoistuu luontoperäisen kosmetiikan ekologiseen valmistukseen. 

Tuotteemme täytetään ja pakataan Suomessa, työllistämme henkilökuntaa vain Suomessa ja kaikki jälleenmyyntimme ja markkinointimme keskittyy tällä hetkellä Suomeen. Teemme materiaalihankintamme aina mahdollisuuksien mukaan Suomesta ja kaikki tuotepakkauksemme valmistetaan EU-alueella.

Seuraava tavoitteemme on siirtää osa tuotteiden valmistuksesta Suomeen vuoteen 2024 mennessä.

Tuotteemme sisältävät valtaosin luontoperäisiä ainesosia ja muutoinkin sellaisia hyvin siedettyjä ainesosia, joilla on mahdollisimman pieni riski aiheuttaa herkistymistä. Tuotteemme sisältävät myös pienen määrän synteettisiä tai osittain synteettisiä ainesosia, mm. säilöntäaine fenoksietanolia. Tämä kokonaisuus mahdollistaa sen, että tuotteemme ovat erittäin tehokkaita suhteessa hellävaraisuuteensa, ja että ne sopivat mahdollisimman monelle.

Tuotteemme sopivat periaatteessa niin luonnonkosmetiikkaan kuin puhtaaseen kosmetiikkaankin hieman määritelmästä riippuen. Valitettavasti kummallekaan ei kuitenkaan ole mitään yleisesti sovittua määritelmää taikka säädöksiä liittyen tuotteiden sisältöön tai tuotantotapaan. Tästä johtuen olemme aiemmin määritelleet puhtaan kosmetiikan oman tuotefilosofiamme perusteella. Huomasimme tämän kuitenkin olevan ongelmallista, sillä joissain tapauksissa puhdas kosmetiikka on saattanut antaa virheellisen kuvan tuotteen sisällöstä tai säilyvyydestä. Huomasimme myös, että mitä enemmän määritelmiä puhtaalle kosmetiikalle luodaan, sitä vähemmän neuvoa antavaa se on tuotteen käyttäjälle.

Tästä syystä olemme halunneet muuttaa lähestymistapaamme niin, että kategorisoinnin sijaan keskitymme nostamaan esille ihonhoidollisia tavoitteitamme sekä selkeyttämään tuotteiden sisältöä, jotta voimme keskustella kosmetiikasta sellaisena, kun se on. Uskomme, että tällä tavoin kosmetiikka voi alkaa siirtyä pois ainesosiin liittyvistä aiheettomista negaatioista, trendihakuisesta tuotekehityksestä sekä täydellisyyden tavoitteluun houkuttelevasta markkinoinnista. Muun muassa ihmisläheisyys, kestävyys ja vastuullisuus ovat itseisarvoja, joita kaiken kosmetiikan tulisi muutenkin noudattaa poikkeuksetta.

Kyllä; tuotteemme valmistetaan Yhdysvalloissa USDA National Organic Program -ohjelman mukaisesti akkreditoidussa, tarkkaan valvotussa tehtaassa, joka erikoistuu luontoperäisen kosmetiikan ekologiseen valmistukseen. Tehtaan kautta tuotetaan keskitetysti kaikki raaka-ainehankintamme, joista mahdollisimman suuri osa ostetaan luotettavilta ja valvotuilta Organic Agriculture -sopimusviljelijöiltä.

Yksi tuotteistamme sisältää palmuöljyä (Renew Cream). Tällä palmuöljyllä on kestävän palmuöljyteollisuuden kriteerit täyttävä EcoSocial Certification -sertifikaatti. Tuotteitamme tai niiden ainesosia ei ole missään tuotantovaiheessa testattu eläinkokeilla.

Kaikki niin kansainväliset kuin kotimaisetkin toimituksemme tehdään ilmastokompensoidusti. Käytämme toiminnassamme 100% uusiutuvaa sähköä sekä mahdollisimman paljon kierrätettyjä, mutta aina vähintään kierrätettäviä, pakkaus- ja markkinointimateriaaleja.

Kaikki tuotepakkauksemme valmistetaan 100% kierrätettävistä materiaaleista. Tavoitteemme on tuottaa pakkaukset täysin kierrätetyistä materiaaleista heti, kun vain mahdollista. Vähensimme pakkauksiemme valmistukseen käytetyn veden sekä muovin kokonaismäärää huomattavasti osana vuoden 2023 brändiuudistusta vaihtaessamme pumppupulloista tuubipakkauksiin.

Kaikki Olivia Klein -tuotteet ovat hajustamattomia, eli ne eivät sisällä yhtään lisättyjä hajusteita. Osalla tuotteistamme on mieto, ainesosista luontaisesti johtuva ominaistuoksu, mutta monet ovat myös käytännössä tuoksuttomia. Tarkempaa tietoa löydät aina tuotekuvauksesta.

Ainoa ei-vegaaninen tuotteemme on Hydra Balm Cleanser, joka sisältää vastuullisesti tuotettua luomuhunajaa. Tuotteitamme tai niiden ainesosia ei ole missään tuotantovaiheessa testattu eläinkokeilla.

Olemme pyrkineet selkeyttämään tuotteiden ainesosakoostumuksia sekä ainesosien käyttötarkoituksia mahdollisimman paljon tuotesivuilla, mutta löydät vielä enemmän tietoa tuotteidemme sisältämistä ainesosista täältä.

Suosittelemme säilyttämään tuotteet kuivassa paikassa huoneenlämmössä ja jatkuvalta valolta suojattuna. Avattu tuote tulee käyttää loppuun 12 kuukauden sisällä.

Sillä tuotteemme ovat mahdollisimman luontoperäisiä ja mietoja koostumukseltaan, eivätkä näin sisällä mm. suurta määrää emulgointiaineita, voivat tuotteen ainesosat jakautua esimerkiksi suurten lämpötilavaihtelujen vuoksi, tai jos tuote seisoo pitkään käyttämättä. Tästä syystä kaikkia tuotteitamme on hyvä hieman ravistaa ennen käyttöä. Ethän säilytä tuotteita saunan läheisyydessä, sillä ne saattavat myös juoksettua liiasta kuumuudesta!

Kyllä, kaikki pakkauksemme ovat täysin kierrätettäviä. Päällypakkaukset ovat pahvia ja kaikki pullot, pumput, tuubit sekä niiden korkit kelpaavat sellaisenaan muovinkeräykseen.

Suosittelemme leikkaamaan tuubipakkaukset päädystä auki ennen kierrättämistä, jotta kaiken mahdollisen tuotteen lopun saa käyttöön ja näin tuubin saa myös mahdollisimman tyhjäksi ja puhtaaksi kierrätystä varten.

Tuotteita voi käyttää missä vain järjestyksessä, kunhan se toimii ihollesi! Muistathan kuitenkin aina levittää ihonhoitotuotteet puhtaalle, mielellään juuri puhdistetulle tai hoitonesteellä virkistetylle, iholle.

Perinteinen ihonhoitorutiini sopii kuitenkin takuuvarmasti kaikille: aluksi ihonpuhdistus, sitten hoitoneste ja lopuksi ihonhoitotuotteet ohuimmasta (eniten vettä sisältävästä) paksuimpaan (eniten öljyä sisältävään). Tämä järjestys takaa mm. sen, että tuotteet imeytyvät tehokkaasti ja että iholle saadaan tuotua ja sidottua mahdollisimman paljon kosteutta.

Tuotteen tarkka käyttömäärä riippuu ihosi tilasta ja tarpeista, mutta yleisesti suosittelemme aloittamaan tuotteiden käytön mieluummin pienissä määrissä useaan kertaan päivässä kuin kerralla suurissa määrin. Näin tuotteet pääsevät imeytymään kunnolla ja ihosi todellinen tilanne selkeää ilman että tuotetta on käytetty tarpeettomasti. Lisää tuotteen käyttömäärää vähitellen ihosi tilanteen mukaisesti.

Yleisesti ottaen ihoa on suositeltavaa hoitaa aamuin illoin. Illaksi voidaan painottaa kattavampi ihonpuhdistus sekä paksumpi, öljyisempi kosteusvoide pehmentämään sekä suojaamaan ihoa kosteuden haihtumiselta yön aikana.

Riittoisuuden parantamiseksi ihonhoitotuotteet, kuten seerumit ja kosteusvoiteet, voidaan myös levittää hoitonesteellä kosteaksi tai jopa täysin märäksi sumutetulle iholle. Tämä parantaa niin tuotteiden imeytymiskykyä kuin tehoakin, ja takaa, että mahdollisimman paljon kosteutta saadaan tuotua ja sidottua ihoon hoitorutiinin aikana.

Valitettavasti emme voi taata tuotteiden sopivuutta meikin yhteyteen sillä tähän vaikuttaa niin monta tekijää, kuten ihotyyppi, pohjustustuotteet, meikin koostumus, yms. Tuotteitamme voi kuitenkin ilman muuta käyttää meikin kanssa!

Hoitonesteistämme Hydra Spray Toner ja Balance Spray Toner soveltuvat meikin päälle sumutettavaksi virkistämään ihoa erityisesti puuteroinnin jälkeen. Kosteusvoiteeksi meikin alle suosittelemme joko Hydra Serumia (sopii silmänalusiholle, jättää ihon hieman tahmeaksi ja puolikiiltäväksi) tai Hydra Lotionia (jättää ihon silkkisen joustavaksi ja puolimattaiseksi). Ihon kosteuspitoisuutta säilyttävä Hydra Balm Cleanser on täydellinen kevyeen puhdistukseen ennen meikinlaittoa sekä öljy- tai tuplapuhdistukseen jälkimmäiseksi puhdistustuotteeksi.

Annathan tuotteiden imeytyä kunnolla ennen meikin laittoa, sillä voiteemme sisältämät öljyt voivat muutoin aiheuttaa pohjustustuotteiden, aurinkovoiteen sekä meikkivoiteen erottumista!

Totta kai! Laitathan meille viestiä joko sähköpostitse info@oliviaklein.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Kerrothan viestissäsi mahdollisimman tarkasti ihonhoitorutiinistasi ja ihosi tarpeista, jotta löydämme käyttöösi oikeat tuotteet.

Valitettavasti allergia tuotteelle on aina mahdollinen, ja on erittäin vaikeaa tietää etukäteen, aiheuttaako tuote allergisia oireita. Sillä kosmeettiset tuotteet sisältävät useita eri ainesosia, on usein epäselvää, mikä ainesosa tarkalleen aiheuttaa oireilua. Herkistyminen kosmetiikan ainesosille voi myös tapahtua hyvinkin pitkän ajanjakson kuluessa ja oireet voivat ilmaantua yhtäkkiä.

Mikäli epäilet olevasi allerginen jollekin tuotteen ainesosalle tai sinulla on voimakas siitepöly- tai kasviallergia, suosittelemme testaamaan uusia tuotteita aina pienellä ihoalueella ennen käyttöä. Tuotetta voi levittää esimerkiksi pienelle alueelle ranteen sisäpuolelle. Hiero tuote ihoon kevyesti ja jätä vaikuttamaan. Jos testaat poishuuhdeltavaa tuotetta, kuten puhdistusgeeliä, huuhtele pois lämpöisellä vedellä 5 minuutin kuluessa. Mikäli muutaman tunnin jälkeen iholla ei esiinny minkäänlaista reaktiota, voi tuotetta käyttää normaalisti.

Jos iholla esiintyy vaikeaa ihoärsytystä, kuumotusta, ihottumaa, kellukoita, laaja-alaista näppylöintiä tai selkeitä aknen tai rosacean oireita tuotteen käytön jälkeen, lopeta käyttö välittömästi. Huuhtele iho lämpöisellä vedellä ja pese iholla oleva tuote pois miedolla puhdistusaineella ja hakeudu tarvittaessa lääkärin hoitoon. Käännythän aina ensisijaisesti lääkärin puoleen, jos kosmetiikan käyttö aiheuttaa minkäänlaisia ihoreaktioita tai muuta oireilua.

Raskauden, sairauden tai lääkekuurin aikana suosittelemme aina konsultoimaan lääkäriä ennen uusien kosmeettisten tuotteiden käyttöä.

Käännythän aina ensisijaisesti lääkärin puoleen, jos kosmetiikan käyttö aiheuttaa ihoreaktioita tai muuta oireilua. Pieni iho-oireilu voi kuitenkin olla normaalia uusia kosmeettisia tuotteita käytettäessä. Iho tarvitsee aikaa tottuakseen uuteen hoitorutiiniin, joten tuotteita olisi hyvä käyttää ainakin muutaman viikon ajan, kunhan oireet ovat lieviä eivätkä vaikuta päivittäiseen elämään. Tämän siirtymävaiheen iho-oireita voivat olla esimerkiksi:

 • Lievä punoitus tai lehahtelu B3-vitamiinia (niacinamide) ensi kertaa käytettäessä (Hydra Serum)
 • Lievä hilseily, lehahtelu ja näppylöinti alfahydroksihappoja ensi kertaa käytettäessä (AHA Spray Toner)
 • Lievä näppylöinti syväpuhdistavaa tuotetta käytettäessä pitkän tauon jälkeen (Detox Masque)
 • Lievä punoitus, kutina tai kirvely, kun tuotteita levitetään erittäin kuivalle iholle
 • Lievä punoitus, kuumotus tai lehahtelu, kun kosteutta sitovia tuotteita tai hoitonestettä käytetään kosteusköyhälle iholle

Mikäli tuotteen käytön jälkeen iholla esiintyy vaikeaa ihoärsytystä, kuumotusta, ihottumaa, kellukoita, laaja-alaista näppylöintiä tai selkeitä aknen tai rosacean oireita, lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Huuhtele iho lämpöisellä vedellä ja pese iholla oleva tuote pois miedolla puhdistusaineella ja hakeudu tarvittaessa lääkärin hoitoon.

Käytämme toimitukseen Postin 100% hiilineutraaleja Posti Green -palveluita ja valittavanasi on joko postipaketti, joka toimitetaan lähimpään noutopisteeseesi, tai kotipaketti, joka toimitetaan suoraan kotiin sovittuna ajankohtana. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset kahden arkipäivän sisällä tilaamisesta.

Tarjoamme toimituksen aina kiinteään hintaan:

 • Postipaketti 4,90 € (ilmainen yli 50 €:n tilauksille)
 • Kotipaketti 9,90 € (ilmainen yli 100 €:n tilauksille).

Käytämme maksupalveluntarjoaja Paytrail Oyj:n turvallista maksupalvelua. Emme itse käsittele maksutietoja missään tilausvaiheessa. Maksuun käyvät seuraavat maksutavat:

 • Verkkopankki
 • Korttimaksu (Visa tai Mastercard)
 • Mobiilimaksu (MobilePay, Pivo, tai Siirto)
 • Apple Pay (valittavissa vain Safari-selaimessa)

Tilauksen voi peruuttaa, jos sitä ei olla vielä lähetetty. Jos haluat perua tilauksesi, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian sähköpostitse info@oliviaklein.fi. Tilausta ei valitettavasti voida enää peruuttaa, jos olet jo vastaanottanut toimitusvahvistuksen.

Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa tilauksen vastaanottamispäivästä. Palautus ei vaadi erillistä syytä. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia ja myyntikelpoisia tuotteita. Valitettavasti emme tällä hetkellä voi tarjota ilmaista palautusta, joten palautus on asiakkaalle omakustanteinen.

Palauttaaksesi tilauksen, tee meille vapaamuotoinen palautuspyyntö sähköpostitse info@oliviaklein.fi. Liitä viestiin tilausnumerosi sekä lista palautettavista tuotteista. Vahvistamme palautusilmoituksesi kahden arkipäivän sisällä, minkä jälkeen tilauksen voi lähettää takaisin varastollemme.

Tutustuthan tarkempiin peruutus- ja palautusohjeisiin verkkokaupan sopimusehdoista.

Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen käyttämääsi tuotteeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@oliviaklein.fi, jotta voimme yhdessä etsiä asiaan ratkaisun. Huomioithan, ettemme voi hyvittää jälleenmyyjiltämme ostettuja tuotteita, joten olethan tällöin yhteydessä tuotteen myyneeseen jälleenmyyjään.

Valitettavasti emme tällä hetkellä tarjoa toimitusmahdollisuutta ulkomaille. Pahoittelut!

Ei, emme koskaan jaa mitään henkilötietoja eteenpäin markkinointitarkoituksissa. Pyydämme tilaukseen matkapuhelinnumeroasi, koska Posti vaatii numeron noutoilmoituksen toimittamista varten.

Vuoden 2023 uudistus oli ensimmäinen koko brändimme kattava projekti, minkä myötä päivitimme Olivia Kleinin kauttaaltaan uuteen ulkoasuun, suunnittelimme kaikille tuotteillemme uudet pakkaukset ja keskitimme tuotevalikoimamme päivittäisiin kasvojenhoitotuotteisiin.

Halusimme myös uudelleenarvioida ajattelutapaamme kosmetiikasta ja ihonhoidosta, sillä koimme että ”luontoperäinen” ja ”puhdas” kosmetiikka eivät enää kuvastaneet todellista brändifilosofiaamme, vaan olivat ennemmin osa suurempaa itseisarvojen kokonaisuutta, jota kaiken kosmetiikan tulisi noudattaa. Voit tutustua ajatuksiimme lisää bränditarinassamme sekä tuote- ja ihonhoitofilosofiassamme.

Kaikki pumppupulloissa olleet voiteemme, mukaan lukien Hydra Serum ja Detox Masque, pakataan nyt kierrekorkkisiin tuubipakkauksiin. Pumppupullojen suurin ongelma oli pullon pohjalle jäävä ylimääräinen tuote, mitä oli erittäin vaikea monen tuotteen kohdalla saada pullon pohjalta käyttöön. 

Uudet tuubipakkaukset saa täysin tyhjäksi ja tarvittaessa ne voi vielä leikata auki yläreunasta kaiken tuotteen pois saamiseksi. Tuubit sisältävät myös huomattavasti vähemmän muovia ja niiden valmistukseen käytetään entisiin pulloihin verrattuna huomattavasti vähemmän vettä.

Hoitonesteet ovat edelleen spray-pulloissa, mutta olemme parantaneet uuden pakkauksen suihkeen laatua niin, että hoitonesteet sumuttuvat entistä tasaisemmin ja hienojakoisemmin. Uudet pullot ovat myös entistä pienempiä mitoiltaan sekä tilavuudeltaan, jotta niitä olisi ergonomisempi käyttää.

Kaikki tuotteet ovat itsessään täysin ennallaan, eikä niiden koostumuksiin ole tehty muutoksia.

Halusimme sujuvoittaa sarjaamme niin, että jäljelle jäävä tuotevalikoima olisi mahdollisimman selkeä ja merkityksellinen, mutta kuitenkin ihonhoidollisesti kaikenkattava. Halusimme myös keskittää valikoimamme päivittäisihonhoitoon, sillä uskomme vahvuutemme olevan juuri ainutlaatuisissa, selkeissä ja hyvin siedetyissä kasvojen perusihonhoitotuotteissa.

Valitettavasti tämä tarkoitti kuitenkin sitä, että jouduimme poistamaan valikoimastamme useita tuotteita, jotka eivät mielestämme täyttäneet näitä kriteereitä ja jotta pystyimme keskittämään voimavaramme jäljelle jäävään kokonaisuuteen. Poistuneita tuotteita ovat mm. Acne-perheen tuotteet, vartalonhoitotuotteet, jauhetuotteet, Jelly Wash, Cream & Wash, Oil Wash & Care, Mineral Spray Toner sekä Sensitive Spray Toner. Poistuneita tuotteita ei toistaiseksi olla tuomassa takaisin valikoimaan.

 • Hydra Spray Toner soveltuu korvaavaksi tuotteeksi Mineral Spray Tonerille kuivan ja sekaihon hoidossa
 • Balance Spray Toner soveltuu korvaavaksi tuotteeksi Sensitive Spray Tonerille herkän, punoittavan ja ärtyneen ihon hoidossa
 • AHA Spray Toner korvaa Acne Spray Tonerin ainesosiltaan lähes täydellisesti, joten se soveltuu kuivan ja sekaihon lisäksi myös akneihon hoitoon

Toimme valikoimaan poistettujen tilalle kaksi uutta hoitonestettä (AHA Spray Toner & Balance Spray Toner), joiden koemme pyöristävän valikoimaamme entistä paremmin, sillä ne sopivat kohdistetumpaan ihonhoitoon ilman ihonhoidollista päällekkäisyyttä.

 • Hydra Spray Toner soveltuu korvaavaksi tuotteeksi Mineral Spray Tonerille kuivan ja sekaihon hoidossa
 • Balance Spray Toner soveltuu korvaavaksi tuotteeksi Sensitive Spray Tonerille herkän, punoittavan ja ärtyneen ihon hoidossa
 • AHA Spray Toner korvaa Acne Spray Tonerin ainesosiltaan lähes täydellisesti, joten se soveltuu kuivan ja sekaihon lisäksi myös akneihon hoitoon

Uutuutena valikoimaan tuotu Hydra Balm Cleanser on uudelleen lanseerattu Sensitive Wash, joka on koostumukseltaan ja käyttötarkoitukseltaan ennallaan, mutta sen nimi, pakkaus ja tuotekuvaus on päivitetty. Muutos johtuu siitä, että emme aiemmin tuoneet tuotteen ominaisuuksia ja ainutlaatuisuutta onnistuneesti esille, joten mielestämme loistava tuote oli jäänyt täysin ansaitsemattomasti taka-alalle. Tuote oli myös jaoteltu tarpeettoman kapeasti vain herkälle iholle, sillä valikoimassamme oli aiemmin useita eri puhdistustuotteita eri ihotyypeille.

Haluamme tuoda valikoimaamme uusia tuotteita vain, kun olemme täysin varmoja, että tuote täydentää olemassa olevaa valikoimaamme merkityksellisellä tavalla. Toistaiseksi suunnitteilla on lanseerata vain yksi uusi tuote, tämän hetken arviolta alkuvuodesta 2024.

Kyllä! Olemme yrityksenä täysin suomalainen ja perustajamme Olivia Klein on myös suomalainen. Tuotteemme valmistetaan Yhdysvalloissa USDA National Organic Program -ohjelman mukaisesti akkreditoidussa, tarkkaan valvotussa tehtaassa, joka erikoistuu luontoperäisen kosmetiikan ekologiseen valmistukseen. 

Tuotteemme täytetään ja pakataan Suomessa, työllistämme henkilökuntaa vain Suomessa ja kaikki jälleenmyyntimme ja markkinointimme keskittyy tällä hetkellä Suomeen. Teemme materiaalihankintamme aina mahdollisuuksien mukaan Suomesta ja kaikki tuotepakkauksemme valmistetaan EU-alueella.

Seuraava tavoitteemme on siirtää osa tuotteiden valmistuksesta Suomeen vuoteen 2024 mennessä.

Tuotteemme sisältävät valtaosin luontoperäisiä ainesosia ja muutoinkin sellaisia hyvin siedettyjä ainesosia, joilla on mahdollisimman pieni riski aiheuttaa herkistymistä. Tuotteemme sisältävät myös pienen määrän synteettisiä tai osittain synteettisiä ainesosia, mm. säilöntäaine fenoksietanolia. Tämä kokonaisuus mahdollistaa sen, että tuotteemme ovat erittäin tehokkaita suhteessa hellävaraisuuteensa, ja että ne sopivat mahdollisimman monelle.

Tuotteemme sopivat periaatteessa niin luonnonkosmetiikkaan kuin puhtaaseen kosmetiikkaankin hieman määritelmästä riippuen. Valitettavasti kummallekaan ei kuitenkaan ole mitään yleisesti sovittua määritelmää taikka säädöksiä liittyen tuotteiden sisältöön tai tuotantotapaan. Tästä johtuen olemme aiemmin määritelleet puhtaan kosmetiikan oman tuotefilosofiamme perusteella. Huomasimme tämän kuitenkin olevan ongelmallista, sillä joissain tapauksissa puhdas kosmetiikka on saattanut antaa virheellisen kuvan tuotteen sisällöstä tai säilyvyydestä. Huomasimme myös, että mitä enemmän määritelmiä puhtaalle kosmetiikalle luodaan, sitä vähemmän neuvoa antavaa se on tuotteen käyttäjälle.

Tästä syystä olemme halunneet muuttaa lähestymistapaamme niin, että kategorisoinnin sijaan keskitymme nostamaan esille ihonhoidollisia tavoitteitamme sekä selkeyttämään tuotteiden sisältöä, jotta voimme keskustella kosmetiikasta sellaisena, kun se on. Uskomme, että tällä tavoin kosmetiikka voi alkaa siirtyä pois ainesosiin liittyvistä aiheettomista negaatioista, trendihakuisesta tuotekehityksestä sekä täydellisyyden tavoitteluun houkuttelevasta markkinoinnista. Muun muassa ihmisläheisyys, kestävyys ja vastuullisuus ovat itseisarvoja, joita kaiken kosmetiikan tulisi muutenkin noudattaa poikkeuksetta.

Kyllä; tuotteemme valmistetaan Yhdysvalloissa USDA National Organic Program -ohjelman mukaisesti akkreditoidussa, tarkkaan valvotussa tehtaassa, joka erikoistuu luontoperäisen kosmetiikan ekologiseen valmistukseen. Tehtaan kautta tuotetaan keskitetysti kaikki raaka-ainehankintamme, joista mahdollisimman suuri osa ostetaan luotettavilta ja valvotuilta Organic Agriculture -sopimusviljelijöiltä.

Yksi tuotteistamme sisältää palmuöljyä (Renew Cream). Tällä palmuöljyllä on kestävän palmuöljyteollisuuden kriteerit täyttävä EcoSocial Certification -sertifikaatti. Tuotteitamme tai niiden ainesosia ei ole missään tuotantovaiheessa testattu eläinkokeilla.

Kaikki niin kansainväliset kuin kotimaisetkin toimituksemme tehdään ilmastokompensoidusti. Käytämme toiminnassamme 100% uusiutuvaa sähköä sekä mahdollisimman paljon kierrätettyjä, mutta aina vähintään kierrätettäviä, pakkaus- ja markkinointimateriaaleja.

Kaikki tuotepakkauksemme valmistetaan 100% kierrätettävistä materiaaleista. Tavoitteemme on tuottaa pakkaukset täysin kierrätetyistä materiaaleista heti, kun vain mahdollista. Vähensimme pakkauksiemme valmistukseen käytetyn veden sekä muovin kokonaismäärää huomattavasti osana vuoden 2023 brändiuudistusta vaihtaessamme pumppupulloista tuubipakkauksiin.

Kaikki Olivia Klein -tuotteet ovat hajustamattomia, eli ne eivät sisällä yhtään lisättyjä hajusteita. Osalla tuotteistamme on mieto, ainesosista luontaisesti johtuva ominaistuoksu, mutta monet ovat myös käytännössä tuoksuttomia. Tarkempaa tietoa löydät aina tuotekuvauksesta.

Ainoa ei-vegaaninen tuotteemme on Hydra Balm Cleanser, joka sisältää vastuullisesti tuotettua luomuhunajaa. Tuotteitamme tai niiden ainesosia ei ole missään tuotantovaiheessa testattu eläinkokeilla.

Olemme pyrkineet selkeyttämään tuotteiden ainesosakoostumuksia sekä ainesosien käyttötarkoituksia mahdollisimman paljon tuotesivuilla, mutta löydät vielä enemmän tietoa tuotteidemme sisältämistä ainesosista täältä.

Suosittelemme säilyttämään tuotteet kuivassa paikassa huoneenlämmössä ja jatkuvalta valolta suojattuna. Avattu tuote tulee käyttää loppuun 12 kuukauden sisällä.

Sillä tuotteemme ovat mahdollisimman luontoperäisiä ja mietoja koostumukseltaan, eivätkä näin sisällä mm. suurta määrää emulgointiaineita, voivat tuotteen ainesosat jakautua esimerkiksi suurten lämpötilavaihtelujen vuoksi, tai jos tuote seisoo pitkään käyttämättä. Tästä syystä kaikkia tuotteitamme on hyvä hieman ravistaa ennen käyttöä. Ethän säilytä tuotteita saunan läheisyydessä, sillä ne saattavat myös juoksettua liiasta kuumuudesta!

Kyllä, kaikki pakkauksemme ovat täysin kierrätettäviä. Päällypakkaukset ovat pahvia ja kaikki pullot, pumput, tuubit sekä niiden korkit kelpaavat sellaisenaan muovinkeräykseen.

Suosittelemme leikkaamaan tuubipakkaukset päädystä auki ennen kierrättämistä, jotta kaiken mahdollisen tuotteen lopun saa käyttöön ja näin tuubin saa myös mahdollisimman tyhjäksi ja puhtaaksi kierrätystä varten.

Tuotteita voi käyttää missä vain järjestyksessä, kunhan se toimii ihollesi! Muistathan kuitenkin aina levittää ihonhoitotuotteet puhtaalle, mielellään juuri puhdistetulle tai hoitonesteellä virkistetylle, iholle.

Perinteinen ihonhoitorutiini sopii kuitenkin takuuvarmasti kaikille: aluksi ihonpuhdistus, sitten hoitoneste ja lopuksi ihonhoitotuotteet ohuimmasta (eniten vettä sisältävästä) paksuimpaan (eniten öljyä sisältävään). Tämä järjestys takaa mm. sen, että tuotteet imeytyvät tehokkaasti ja että iholle saadaan tuotua ja sidottua mahdollisimman paljon kosteutta.

Tuotteen tarkka käyttömäärä riippuu ihosi tilasta ja tarpeista, mutta yleisesti suosittelemme aloittamaan tuotteiden käytön mieluummin pienissä määrissä useaan kertaan päivässä kuin kerralla suurissa määrin. Näin tuotteet pääsevät imeytymään kunnolla ja ihosi todellinen tilanne selkeää ilman että tuotetta on käytetty tarpeettomasti. Lisää tuotteen käyttömäärää vähitellen ihosi tilanteen mukaisesti.

Yleisesti ottaen ihoa on suositeltavaa hoitaa aamuin illoin. Illaksi voidaan painottaa kattavampi ihonpuhdistus sekä paksumpi, öljyisempi kosteusvoide pehmentämään sekä suojaamaan ihoa kosteuden haihtumiselta yön aikana.

Riittoisuuden parantamiseksi ihonhoitotuotteet, kuten seerumit ja kosteusvoiteet, voidaan myös levittää hoitonesteellä kosteaksi tai jopa täysin märäksi sumutetulle iholle. Tämä parantaa niin tuotteiden imeytymiskykyä kuin tehoakin, ja takaa, että mahdollisimman paljon kosteutta saadaan tuotua ja sidottua ihoon hoitorutiinin aikana.

Valitettavasti emme voi taata tuotteiden sopivuutta meikin yhteyteen sillä tähän vaikuttaa niin monta tekijää, kuten ihotyyppi, pohjustustuotteet, meikin koostumus, yms. Tuotteitamme voi kuitenkin ilman muuta käyttää meikin kanssa!

Hoitonesteistämme Hydra Spray Toner ja Balance Spray Toner soveltuvat meikin päälle sumutettavaksi virkistämään ihoa erityisesti puuteroinnin jälkeen. Kosteusvoiteeksi meikin alle suosittelemme joko Hydra Serumia (sopii silmänalusiholle, jättää ihon hieman tahmeaksi ja puolikiiltäväksi) tai Hydra Lotionia (jättää ihon silkkisen joustavaksi ja puolimattaiseksi). Ihon kosteuspitoisuutta säilyttävä Hydra Balm Cleanser on täydellinen kevyeen puhdistukseen ennen meikinlaittoa sekä öljy- tai tuplapuhdistukseen jälkimmäiseksi puhdistustuotteeksi.

Annathan tuotteiden imeytyä kunnolla ennen meikin laittoa, sillä voiteemme sisältämät öljyt voivat muutoin aiheuttaa pohjustustuotteiden, aurinkovoiteen sekä meikkivoiteen erottumista!

Totta kai! Laitathan meille viestiä joko sähköpostitse info@oliviaklein.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Kerrothan viestissäsi mahdollisimman tarkasti ihonhoitorutiinistasi ja ihosi tarpeista, jotta löydämme käyttöösi oikeat tuotteet.

Valitettavasti allergia tuotteelle on aina mahdollinen, ja on erittäin vaikeaa tietää etukäteen, aiheuttaako tuote allergisia oireita. Sillä kosmeettiset tuotteet sisältävät useita eri ainesosia, on usein epäselvää, mikä ainesosa tarkalleen aiheuttaa oireilua. Herkistyminen kosmetiikan ainesosille voi myös tapahtua hyvinkin pitkän ajanjakson kuluessa ja oireet voivat ilmaantua yhtäkkiä.

Mikäli epäilet olevasi allerginen jollekin tuotteen ainesosalle tai sinulla on voimakas siitepöly- tai kasviallergia, suosittelemme testaamaan uusia tuotteita aina pienellä ihoalueella ennen käyttöä. Tuotetta voi levittää esimerkiksi pienelle alueelle ranteen sisäpuolelle. Hiero tuote ihoon kevyesti ja jätä vaikuttamaan. Jos testaat poishuuhdeltavaa tuotetta, kuten puhdistusgeeliä, huuhtele pois lämpöisellä vedellä 5 minuutin kuluessa. Mikäli muutaman tunnin jälkeen iholla ei esiinny minkäänlaista reaktiota, voi tuotetta käyttää normaalisti.

Jos iholla esiintyy vaikeaa ihoärsytystä, kuumotusta, ihottumaa, kellukoita, laaja-alaista näppylöintiä tai selkeitä aknen tai rosacean oireita tuotteen käytön jälkeen, lopeta käyttö välittömästi. Huuhtele iho lämpöisellä vedellä ja pese iholla oleva tuote pois miedolla puhdistusaineella ja hakeudu tarvittaessa lääkärin hoitoon. Käännythän aina ensisijaisesti lääkärin puoleen, jos kosmetiikan käyttö aiheuttaa minkäänlaisia ihoreaktioita tai muuta oireilua.

Raskauden, sairauden tai lääkekuurin aikana suosittelemme aina konsultoimaan lääkäriä ennen uusien kosmeettisten tuotteiden käyttöä.

Käännythän aina ensisijaisesti lääkärin puoleen, jos kosmetiikan käyttö aiheuttaa ihoreaktioita tai muuta oireilua. Pieni iho-oireilu voi kuitenkin olla normaalia uusia kosmeettisia tuotteita käytettäessä. Iho tarvitsee aikaa tottuakseen uuteen hoitorutiiniin, joten tuotteita olisi hyvä käyttää ainakin muutaman viikon ajan, kunhan oireet ovat lieviä eivätkä vaikuta päivittäiseen elämään. Tämän siirtymävaiheen iho-oireita voivat olla esimerkiksi:

 • Lievä punoitus tai lehahtelu B3-vitamiinia (niacinamide) ensi kertaa käytettäessä (Hydra Serum)
 • Lievä hilseily, lehahtelu ja näppylöinti alfahydroksihappoja ensi kertaa käytettäessä (AHA Spray Toner)
 • Lievä näppylöinti syväpuhdistavaa tuotetta käytettäessä pitkän tauon jälkeen (Detox Masque)
 • Lievä punoitus, kutina tai kirvely, kun tuotteita levitetään erittäin kuivalle iholle
 • Lievä punoitus, kuumotus tai lehahtelu, kun kosteutta sitovia tuotteita tai hoitonestettä käytetään kosteusköyhälle iholle

Mikäli tuotteen käytön jälkeen iholla esiintyy vaikeaa ihoärsytystä, kuumotusta, ihottumaa, kellukoita, laaja-alaista näppylöintiä tai selkeitä aknen tai rosacean oireita, lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Huuhtele iho lämpöisellä vedellä ja pese iholla oleva tuote pois miedolla puhdistusaineella ja hakeudu tarvittaessa lääkärin hoitoon.

Käytämme toimitukseen Postin 100% hiilineutraaleja Posti Green -palveluita ja valittavanasi on joko postipaketti, joka toimitetaan lähimpään noutopisteeseesi, tai kotipaketti, joka toimitetaan suoraan kotiin sovittuna ajankohtana. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset kahden arkipäivän sisällä tilaamisesta.

Tarjoamme toimituksen aina kiinteään hintaan:

 • Postipaketti 4,90 € (ilmainen yli 50 €:n tilauksille)
 • Kotipaketti 9,90 € (ilmainen yli 100 €:n tilauksille).

Käytämme maksupalveluntarjoaja Paytrail Oyj:n turvallista maksupalvelua. Emme itse käsittele maksutietoja missään tilausvaiheessa. Maksuun käyvät seuraavat maksutavat:

 • Verkkopankki
 • Korttimaksu (Visa tai Mastercard)
 • Mobiilimaksu (MobilePay, Pivo, tai Siirto)
 • Apple Pay (valittavissa vain Safari-selaimessa)

Tilauksen voi peruuttaa, jos sitä ei olla vielä lähetetty. Jos haluat perua tilauksesi, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian sähköpostitse info@oliviaklein.fi. Tilausta ei valitettavasti voida enää peruuttaa, jos olet jo vastaanottanut toimitusvahvistuksen.

Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa tilauksen vastaanottamispäivästä. Palautus ei vaadi erillistä syytä. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia ja myyntikelpoisia tuotteita. Valitettavasti emme tällä hetkellä voi tarjota ilmaista palautusta, joten palautus on asiakkaalle omakustanteinen.

Palauttaaksesi tilauksen, tee meille vapaamuotoinen palautuspyyntö sähköpostitse info@oliviaklein.fi. Liitä viestiin tilausnumerosi sekä lista palautettavista tuotteista. Vahvistamme palautusilmoituksesi kahden arkipäivän sisällä, minkä jälkeen tilauksen voi lähettää takaisin varastollemme.

Tutustuthan tarkempiin peruutus- ja palautusohjeisiin verkkokaupan sopimusehdoista.

Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen käyttämääsi tuotteeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@oliviaklein.fi, jotta voimme yhdessä etsiä asiaan ratkaisun. Huomioithan, ettemme voi hyvittää jälleenmyyjiltämme ostettuja tuotteita, joten olethan tällöin yhteydessä tuotteen myyneeseen jälleenmyyjään.

Valitettavasti emme tällä hetkellä tarjoa toimitusmahdollisuutta ulkomaille. Pahoittelut!

Ei, emme koskaan jaa mitään henkilötietoja eteenpäin markkinointitarkoituksissa. Pyydämme tilaukseen matkapuhelinnumeroasi, koska Posti vaatii numeron noutoilmoituksen toimittamista varten.

Vuoden 2023 uudistus oli ensimmäinen koko brändimme kattava projekti, minkä myötä päivitimme Olivia Kleinin kauttaaltaan uuteen ulkoasuun, suunnittelimme kaikille tuotteillemme uudet pakkaukset ja keskitimme tuotevalikoimamme päivittäisiin kasvojenhoitotuotteisiin.

Halusimme myös uudelleenarvioida ajattelutapaamme kosmetiikasta ja ihonhoidosta, sillä koimme että ”luontoperäinen” ja ”puhdas” kosmetiikka eivät enää kuvastaneet todellista brändifilosofiaamme, vaan olivat ennemmin osa suurempaa itseisarvojen kokonaisuutta, jota kaiken kosmetiikan tulisi noudattaa. Voit tutustua ajatuksiimme lisää bränditarinassamme sekä tuote- ja ihonhoitofilosofiassamme.

Kaikki pumppupulloissa olleet voiteemme, mukaan lukien Hydra Serum ja Detox Masque, pakataan nyt kierrekorkkisiin tuubipakkauksiin. Pumppupullojen suurin ongelma oli pullon pohjalle jäävä ylimääräinen tuote, mitä oli erittäin vaikea monen tuotteen kohdalla saada pullon pohjalta käyttöön. 

Uudet tuubipakkaukset saa täysin tyhjäksi ja tarvittaessa ne voi vielä leikata auki yläreunasta kaiken tuotteen pois saamiseksi. Tuubit sisältävät myös huomattavasti vähemmän muovia ja niiden valmistukseen käytetään entisiin pulloihin verrattuna huomattavasti vähemmän vettä.

Hoitonesteet ovat edelleen spray-pulloissa, mutta olemme parantaneet uuden pakkauksen suihkeen laatua niin, että hoitonesteet sumuttuvat entistä tasaisemmin ja hienojakoisemmin. Uudet pullot ovat myös entistä pienempiä mitoiltaan sekä tilavuudeltaan, jotta niitä olisi ergonomisempi käyttää.

Kaikki tuotteet ovat itsessään täysin ennallaan, eikä niiden koostumuksiin ole tehty muutoksia.

Halusimme sujuvoittaa sarjaamme niin, että jäljelle jäävä tuotevalikoima olisi mahdollisimman selkeä ja merkityksellinen, mutta kuitenkin ihonhoidollisesti kaikenkattava. Halusimme myös keskittää valikoimamme päivittäisihonhoitoon, sillä uskomme vahvuutemme olevan juuri ainutlaatuisissa, selkeissä ja hyvin siedetyissä kasvojen perusihonhoitotuotteissa.

Valitettavasti tämä tarkoitti kuitenkin sitä, että jouduimme poistamaan valikoimastamme useita tuotteita, jotka eivät mielestämme täyttäneet näitä kriteereitä ja jotta pystyimme keskittämään voimavaramme jäljelle jäävään kokonaisuuteen. Poistuneita tuotteita ovat mm. Acne-perheen tuotteet, vartalonhoitotuotteet, jauhetuotteet, Jelly Wash, Cream & Wash, Oil Wash & Care, Mineral Spray Toner sekä Sensitive Spray Toner. Poistuneita tuotteita ei toistaiseksi olla tuomassa takaisin valikoimaan.

 • Hydra Spray Toner soveltuu korvaavaksi tuotteeksi Mineral Spray Tonerille kuivan ja sekaihon hoidossa
 • Balance Spray Toner soveltuu korvaavaksi tuotteeksi Sensitive Spray Tonerille herkän, punoittavan ja ärtyneen ihon hoidossa
 • AHA Spray Toner korvaa Acne Spray Tonerin ainesosiltaan lähes täydellisesti, joten se soveltuu kuivan ja sekaihon lisäksi myös akneihon hoitoon

Toimme valikoimaan poistettujen tilalle kaksi uutta hoitonestettä (AHA Spray Toner & Balance Spray Toner), joiden koemme pyöristävän valikoimaamme entistä paremmin, sillä ne sopivat kohdistetumpaan ihonhoitoon ilman ihonhoidollista päällekkäisyyttä.

 • Hydra Spray Toner soveltuu korvaavaksi tuotteeksi Mineral Spray Tonerille kuivan ja sekaihon hoidossa
 • Balance Spray Toner soveltuu korvaavaksi tuotteeksi Sensitive Spray Tonerille herkän, punoittavan ja ärtyneen ihon hoidossa
 • AHA Spray Toner korvaa Acne Spray Tonerin ainesosiltaan lähes täydellisesti, joten se soveltuu kuivan ja sekaihon lisäksi myös akneihon hoitoon

Uutuutena valikoimaan tuotu Hydra Balm Cleanser on uudelleen lanseerattu Sensitive Wash, joka on koostumukseltaan ja käyttötarkoitukseltaan ennallaan, mutta sen nimi, pakkaus ja tuotekuvaus on päivitetty. Muutos johtuu siitä, että emme aiemmin tuoneet tuotteen ominaisuuksia ja ainutlaatuisuutta onnistuneesti esille, joten mielestämme loistava tuote oli jäänyt täysin ansaitsemattomasti taka-alalle. Tuote oli myös jaoteltu tarpeettoman kapeasti vain herkälle iholle, sillä valikoimassamme oli aiemmin useita eri puhdistustuotteita eri ihotyypeille.

Haluamme tuoda valikoimaamme uusia tuotteita vain, kun olemme täysin varmoja, että tuote täydentää olemassa olevaa valikoimaamme merkityksellisellä tavalla. Toistaiseksi suunnitteilla on lanseerata vain yksi uusi tuote, tämän hetken arviolta alkuvuodesta 2024.

  0
  Cart
  Ostoskori on tyhjäKauppaan
   Valitse toimitustapa
   Lisää alennuskoodi

    Evästeet

    Hei! Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen tarjoamiseen. Luethan lisää tietosuojaselosteestamme.
    Hei! Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen tarjoamiseen. Luethan lisää tietosuojaselosteestamme.